AGNES BORDEWIJK | i Aloe Vera

AGNES BORDEWIJK | i Aloe Vera

Forever aloe vera distributeur

06-11373305 (Whatsapp)

i-aloe-vera@flp.com

Circle Image

Waarom ik een aloe vera distributeur werd.

FOREVER Living aloe vera heeft miljoenen, uit de hele wereld, geholpen dromen waar te maken die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

WIJ WERDEN DISTRIBUTEUR VAN FOREVER LIVING OMDAT:
wij zoekende waren naar een manier om zonder eigen investeringen een eigen business te starten in de gezondheid- en welzijnsbranche. Deze branche is in de huidige tijd "hot". Iedereen is bijna bezig met gezonder leven en gezonder eten. Mensen worden dikker door de verandering in de dagelijkse voedingspatronen. Zodoende wisten wij dat wij in deze branche goed zouden zitten.

Uiteraard hebben wij vele MLM-bedrijven bestudeerd, want niet ieder MLM-bedrijf is hetzelfde. Bij vrijwel alle MLM-bedrijven, dien je eerst zelf te investeren. Dat is toch wel bijzonder, wanneer je een bedrijf wilt helpen om zijn/haar producten verder te vermarkten. Bij Forever Living was dit niet het geval. Hier konden we starten als een Forever Living aloe vera distributeur, zonder eerst verplicht geld uit te moeten geven. Daarom hebben wij ons verder verdiept in Forever Living Products.

Forever Living Products blijkt een zeer degelijk bedrijf, opgericht in 1978 met een stevige financiële basis. Vervolgens hebben wij gesproken met enkele zelfstandig Forever Living aloe vera distributeurs van Forever Living en vele bedrijfsfilmpjes over de Forever Living Aloe Vera Producten bekeken. Er bestond veel verschil tussen de verdiensten van de diverse distributeurs. Feitelijk kwam er naar voren, dat hoe meer tijd je te besteden hebt, hoe hoger de verdiensten zullen zijn. Zo spraken wij een Forever distributeur uit Groningen die wekelijks circa € 150,00 verdiende met circa 14 uur per week, maar spraken wij ook een aloe vera distributeur uit Noord-Brabant die maandelijks circa € 6.500,-- bijgeschreven kreeg, maar hier ook 40 uur per week mee actief was. Deze laatste distributeur hebben we niet alleen gesproken, maar ook daadwerkelijk deze bijschrijvingen mogen zien op het bankafschrift! Immers, zien is geloven!

Vervolgens hebben wij ons verdiept in de Forever Living aloe vera producten. De prijs, de kwaliteit, maar vooral ook de reacties van gebruikers/klanten. Er zijn vele aloe vera producten verkrijgbaar op de markt en van diverse merken. De Forever aloe vera producten blijken toch wel het duurst. Dat maakt het verkopen natuurlijk moeilijker, leek ons. Echter, de kwaliteit van de Forever aloe vera producten blijkt enorm te zijn. Wij hebben enkele gebruikers/klanten (via internet) gesproken en zij waren allen laaiend enthousiast. De Forever Living aloe vera producten blijken te beschikken over het hoogste percentage pure, gestabiliseerde aloe vera in haar producten. Internet staat vol met goede reviews over de Forever aloe vera producten.

Dan is het een kwestie van zelf de aloe vera producten gaan proberen. Ik kampte met een slechte huid (roker), had vaak maagklachten en voelde mij niet altijd echt fit. Ik ben Aloe Vera Drink gaan proberen. Na twee weken was ik werkelijk verkocht. Ik heb nu een mooie huid, geen maagklachten meer en ben veel energieker geworden.

Zodoende besloten wij circa 3 jaar geleden te starten met onze eigen Forever Business, dus werden wij een Forever aloe vera distributeur! Inmiddels hebben wij een leuke, eigen klantenkring weten op te bouwen. Onze klanten zijn enthousiast, soms verbaasd over het resultaat en trouw. Ik hoop dat u ook de producten van Forever aloe vera eens wilt proberen en als ik u een tip mag geven, start dan met de Aloe Vera Drink, het bekende gele kannetje. U zult het verschil echt merken! 

Wilt u meer over ons lezen? Volg ons dan op onze eigen blog!